Palvelun varaaminen

 

Kokonaispalvelu sopii niille, jotka haluavat mahdollisimman helpon tavan päästä eroon itselle turhasta tavarasta. Ostamalla kokonaispalvelupaketin saat Kokonaispalvelun hoitamana kaiken tavaroiden hinnoittelusta myynnin tilitykseen saakka.

Hintaan sisältyy kuukaudeksi kaksi myyntipöytää, tavaroiden esillelaitto, hinnoittelu, järjestely, myynti ja rahastus.

Kuukauden jälkeen asiakkaan toiveesta tavarat pakataan takaisin, jättää ne talolle tai ne voi lahjoittaa kokonaan tai osittain kauttamme hyväntekeväisyyteen.

Kokonaispalvelun hinta 60€ + 50% myyntiprovisio. Pöytiin mahtuvaa tavaraa voi tuoda maksimissaan yhden rullakollisen verran (rullakkoon menee noin 6-8 ikea kassillista tavaraa, rullakot ovat meillä talon puolesta valmiina).

Kuukauden jälkeen kokonaispalvelu jatkuu hintaan 3.90 € / päivä automaattisesti, jos asiakas ei muuta ilmoita. Mikäli asiakas ei sovitusti nouda tavaroitaan myyntiajan päätyttyä, veloitamme säilytysmaksua 5 € / päivä.

Kirpputori voi lopettaa kokonaispalvelun 1 kuukauden jälkeen.

Ohjeita ja sääntöjä kokonaispalveluun:

Kokonaispalvelulla ei ole säilytysvelvollisuutta tuotteille jotka on tuotu rikkinäisinä tai likaisina myytäväksi kokonaispalveluun. Huonekaluista ja muista myyntipöydälle kokonsa vuosi sopimattomille tavaroille on sovittava erikseen henkilökunnan kanssa.  Asiakas ilmoittaa viimeistään kolme päivää ennen vuokra-ajan loppua,  mitä myymättömille tavaroille ja vaatteille tehdään. Ne voidaan pakata asiakkaalle pois haettaviksi tai lahjoittaa kauttamme hyväntekeväisyyteen. Emme säilytä asiakkaan tuomia kasseja tai laatikoita. Pakkaamme myymättömät tavarat kestokasseihin ja pahvilaatikoihin vuokra-ajan loputtua. Kokonaispalveluun kuuluu maksimissaan kaksi pöytää jos muusta ei ole sovittu. Mahdolliset huomautukset tilityksistä ja myyntisopimuksesta tehtävä yhden kuukauden sisällä.

HUOM! Kirjoja saa tuoda max 10 kappaletta kokonaispalveluun. Vauvanvaatteita ja lastenvaatteita voi tuoda max 2 laatikollista tai ikeakassillista. Lelujen on oltava ehjiä ja niissä tulee olla kaikki osat tallessa. Pienemmät lelut ym. vastaavat on oltava pakattuna esim pusseihin tai rasioihin.  Sekalaista, lajittelematonta pikkutavaraa ei kannata tuoda. Jos tarvitset tämän ohjeistuksen suhteen joustoa, keskustele siitä henkilökunnan kanssa jo ennen tavaroiden tuomista niin mietitään yhdessä ratkaisua.

Varaa helposti netistä
me myymme ja sinä voit keskittyä muuhun