Kokonaispalvelumme

 

Voit valita helpoimmat tavan myydä sinulle turhia tavaroita. Kokonaispalvelumme myy tavarat puolestasi. Palveluun kuuluu hinnoittelu, tavaroiden esille laittaminen, kaksi vuokrapöytää 21 päivän myyntiajalle, pöytien järjestely ,hälyttimet, arvotavaroille vitriini paikka, myynti ja tulojen tilitys pankkitilille. Kuulostaako helpolta? Jos kuitenkin haluat vielä helpomman tavan, noudamme myös tavarat kotioveltasi. Voiko tästä enään tavaroiden kierrättäminen helpottua? Voit toimittaa myös itse myytävät tavarat myymäläämme helposti ja nopeasti. 

Tarvittaessa huolehdimmemyymättä jääneiden tavaroiden jatkokäsittelystä valitsemasi tavan mukaan. Tavarat voidaan laittaa ilmaiselle kierrätysosatollemme myymälässämme tai toimittaa ne hyväntekeväisyyteen. Voit myös antaa meille vapaat kädet loppusijoittaa ekologisesti sinulle tarpeettomat tavarat. Mikäli et halua myydä tavaroitasi, myymälämme vastaanottaa lahjoituksena tavaraa ja jatkosijoittaa ne ympäristöystävällisesti. Kirjoja max. 10 kappaletta, vauvanvaatteita max. 20 kappaletta.

­

Ostamme ja vastaanotamme

 

Ostamme myös kuolinpesiä, irtainvarastoja, muuttoirtainta, eropesiä, tarpeetonta tavaraa. Ilmainen arvionti palvelu ja reilu kauppa hinta. Tarjoa meille tavaraeriä. 

Ostamme myös tukku ja tavaraeriä. Erikoistapauksissa otamme vastaan myös myyntitomeksiantoja, suurista eristä.

 

Otamme myös vastaan lahjoituksina erilaisia tavara ja vaateeriä. Mahdollisuuksien mukaan kierrätämme oman ilmaisosastomme kautta tavaraa mm. opiskelijoille ja muille niitä tarvitseville. Tuhansia vaatteita ja tavaroita vuositasolla kiertää veloituksetta myymälässämme. Voit myös itse tuoda myymäläämme sinulle ylimääräisiä tavroita kierrätykseen tai sopivaan jatkokäyttöön.

Ilmaisosastolle jätetyt tavarat ovat vapaata tavaraa ottaa ja jättää. Suosittelemme kuitenkin ottamaan yhteyttä henkilökuntaamme, jos olet tuomassa tavaraa, ettei esimerkiksi vaatteiden sekaan ole eksynt vaikka rikkinäistä lasia.

­

Nyt meillä ensimmäisenä kirpputorina maailmamassa kokonaispalveluna mahdollista huutokaupata arvokkaimmat tavarat. Palvelu on lisämaksuton kokonaispalvelun käyttäjille. Huutokauppaan asettamiseen vaaditaan erillinen hyväksyntä. Huutokaupan kesto on 10 vrk., jonka aikana kuka tahansa voi huutaa ympäri Suomen tuotteita. Me vastaamme toimittamisesta ja tilitämme myyntituoton normaalin tilityksen yhteydessä. Huutokauppaan voit tutustua tästä.