Palvelun varaaminen

 

Valitse kalenterista sinulle sopiva päivä. Valitun päivän näet kalenterin alla. Klikkaa päivää ja täytä yhteistietosi. 

 

Kokonaispalvelu sopii niille, jotka haluavat mahdollisimman helpon tavan päästä eroon itselle turhasta tavarasta. Ostamalla kokonaispalvelupaketin saat Kokonaispalvelun hoitamana kaiken tavaroiden hinnoittelusta myynnin tilitykseen saakka.

Hintaan sisältyi kaksi myyntipöytää 21 myyntipäiväksi, tavaroiden esillelaitto, hinnoittelu, järjestely, myynti ja rahastus.

Myyntiajan jälkeen asiakas noutaa myymättä jääneet tuotteet, jättää ne talolle tai ne voi lahjoittaa kokonaan tai osittain kauttamme hyväntekeväisyyteen.

Kokonaispalvelun hinta 30€ + 50% myyntiprovisio. Pöytiin mahtuvaa tavaraa voi tuoda 4-6 Ikea-kassillista tai M-kokoista muuttolaatikollista. Lisäkassillinen/laatikollinen 5€/kappale. Palvelumaksu maksetaan tavaroita tuotaessa, etukäteen, jolloin tehdään myös kokonaispalvelusta erillinen sopimus.

Myyntiajan jälkeen kokonaispalvelua voidaan jatkaa hintaan 3.90 € / päivä (max. 7 päivää), jos asiakas näin haluaa. Mikäli asiakas ei sovitusti nouda tavaroitaan myyntiajan päätyttyä, veloitamme tyhjennys maksun 20€ , sekä säilytysmaksua 10 € / päivä (maksimissaan 7 päivää).

Kokonaispalvelun myyntiaika on 21 myyntipäivää.

Ohjeita ja sääntöjä kokonaispalveluun:

Kokonaispalvelulla ei ole säilytysvelvollisuutta tuotteille jotka on tuotu rikkinäisinä tai likaisina myytäväksi kokonaispalveluun. Huonekaluista ja muista myyntipöydälle kokonsa vuosi sopimattomille tavaroille on sovittava erikseen henkilökunnan kanssa.  Asiakas ilmoittaa viimeistään kolme päivää ennen vuokra-ajan loppua,  mitä myymättömille tavaroille ja vaatteille tehdään. Ne voidaan pakata asiakkaalle pois haettaviksi tai lahjoittaa kauttamme hyväntekeväisyyteen. Emme säilytä asiakkaan tuomia kasseja tai laatikoita. Pakkaamme myymättömät tavarat kestokasseihin ja pahvilaatikoihin vuokra-ajan loputtua. Kokonaispalveluun kuuluu maksimissaan kaksi pöytää jos muusta ei ole sovittu. Mahdolliset huomautukset tilityksistä ja myyntisopimuksesta tehtävä yhden kuukauden sisällä.Tilitys maksetaan asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille kahden viikon kuluessa. Tilitysmaksu 2€.

HUOM! Kirjoja saa tuoda max 10 kappaletta kokonaispalveluun. Vauvanvaatteita ja lastenvaatteita voi tuoda max 1 laatikolllinen tai ikeakassillinen. Lelujen on oltava ehjiä ja niissä tulee olla kaikki osat tallessa. Pienemmät lelut ym. vastaavat on oltava pakattuna esim pusseihin tai rasioihin.  Sekalaista, lajittelematonta pikkutavaraa ei kannata tuoda. Jos tarvitset tämän ohjeistuksen suhteen joustoa, keskustele siitä henkilökunnan kanssa jo ennen tavaroiden tuomista niin mietitään yhdessä ratkaisua.

Palvelun myyntitietoja ei luovuteta puhelimitse, sähköpostitse tai muiden sähköisten viestimien välityksellä. Myyntipaikasta saa henkilökohtaisesti myytitiedot sopimusta ja henkilötodistusta vastaan.

Varaa helposti netistä
me myymme ja sinä voit keskittyä muuhun